Üdvözlök minden látogatót.

Létrehoztam egy oldalt amin olyan szolgáltatás van amit máshol nem találtam. Van olyan része amit más szolgáltatók külön-külön már üzemeltetnek, de egybe összegyúrva még nem találtam más megoldást. Az oldal kezelésének vezérlése nagyrészt saját tapasztalat alapján lett kialakítva.

A mai rohanó világban egyre több információt kell fejben tartani. Sokaknak állandó versengés az idővel az egész napja. Nem véletlen hogy azon betegségek száma folyamatosan emelkedik, amik nagyrészt a stressz miatt alakulnak ki. Sokan már azon is idegeskednek, hogy valamit biztosan elfelejtettek és később ebből problémája lesz. De hiába gondolkodik rajta nem jut eszébe mit kell még megtennie.

Régi mondás "Akinek nincsen esze legyen notesze". De mit ér a notesz ha nem nézünk bele és egy feladat elveszi az egész napunkat? A notesz nem kiabál hogy van egy feladat amire már csak 1 óra van.

Ha úgy vesszük a Net Note "kiabál" ha itt az idő. Jó beállításokkal időben kaphatunk figyelmeztetést a feladatainkra. 

A blogot azért indítom el, hogy olyan helyzeteket írjak le ahol jól használható a rendszer. Folyamatosan teszem közzé azt is, hogy milyen marketinget indítok azért, hogy az oldalt minél többen használják.

Így érdemes mind azoknak olvasni a blogot akik regisztráltak a Net Note rendszerben, valamint azoknak is akiknek van online szolgáltatása és szeretnék felfuttatni a weboldalukat. A második esetben tanulság lesz hogy hogyan lehet, vagy hogy hogyan nem szabad marketingezni. Mindkettő hasznos lehet új oldal indításánál.

A szolgáltatás a www.netnote.hu oldalon érhető el.

Szerző: kukuri kriki  2013.08.23. 22:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netnote.blog.hu/api/trackback/id/tr135474066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása